€82,95


[ANWB-Truck] [EAN: 7107106149695]

LEGO ANWB Bergingstruck NL_1LEGO ANWB Bergingstruck NL_2LEGO ANWB Bergingstruck NL_3LEGO ANWB Bergingstruck NL_4LEGO ANWB Bergingstruck NL_5LEGO ANWB Bergingstruck NL_6LEGO ANWB Bergingstruck NL_7LEGO ANWB Bergingstruck NL_8LEGO ANWB Bergingstruck NL_9LEGO ANWB Bergingstruck NL_10LEGO ANWB Bergingstruck NL_11LEGO ANWB Bergingstruck NL_12LEGO ANWB Bergingstruck NL_13LEGO ANWB Bergingstruck NL_14
Deze bergingstruck is gebaseerd op de MAN / FAS 5000 en heeft een volledig functionele oprijplaat en werkende lier en is voorzien van de kenmerkende striping.
Onder de oprijplaat zit een uitschuifbare oprijplaat voor het afslepen van gestrande auto's, daarnaast zijn zowel links als rechts opbergcompartimenten te vinden met daarin de volgende accessoires:
  • Afzetkegels (4x)
  • Bezem (1x)
  • Schep (1x)
De stoelen in de cabine zijn verstelbaar en daarachter zit een vaste bank. De getoonde rode cabrio wordt NIET meegeleverd en dient slechts ter illustratie van de mogelijkheden.

Geïnspireerd op de door Niels Dekker beschikbaar gestelde modellen en met dank aan Garage en Bergingsbedrijf Koolen voor hun gastvrijheid.

De set wordt vanwege de striping uitsluitend geassembleerd geleverd.

€82,95

BeoordelingenBeoordeling schrijven
Categorieën
Fabrikanten
We Accepteren