€87,95


[LMB-10182] [EAN: 0793591188201]

LMB LED Light Set voor Cafe Corner 10182_1LMB LED Light Set voor Cafe Corner 10182_2LMB LED Light Set voor Cafe Corner 10182_3LMB LED Light Set voor Cafe Corner 10182_4LMB LED Light Set voor Cafe Corner 10182_5LMB LED Light Set voor Cafe Corner 10182_6
De LEGO Corner Café (10182) is de allereerste release in de LEGO Modular Building Series en is verantwoordelijk voor het starten van een stadsbouwrage onder de AFOL (Adult Fans Of LEGO) gemeenschap.

De LEGO Corner Café (gelanceerd in 2007) geeft een beeld van de Europees stijl van een café/hotelgebouw. Met maar liefst 2056 onderdelen is dit opvallende gebouw de aanzet geweest tot een grote LEGO verzamelaarshit.

Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en staat op een grondplaat van 32x32. Deze Creator Expert lijn heeft met zijn gedetailleerdheid en geavanceerde bouwtechnieken voor elk wat wils.

De Cafe Corner straalt realistische Europese invloeden uit en Light My Bricks heeft een LEGO lichtkit ontwikkeld die zulke details naar voren brengt met een smaakvolle opstelling van LED-lampen die de charme van weleer accentueren.

Deze Light My Bricks kit op maat is de perfecte combinatie voor dit prachtige gebouw. De (relatief) eenvoudig te installeren verlichtingsset bevat 33 individuele LED-lampen die speciaal voor LEGO zijn ontworpen. Verlichtingskenmerken zijn onder andere de kenmerkende LEGO straatverlichting (lantaarnpaal), verlichting van het "HOTEL"-symbool aan de buitenkant, interne verlichting op alle verdiepingen en op straatverlichting en gevels.

Als u een verzamelaar uit de Modular Building Series bent, of gewoon het geluk hebt om deze baanbrekende LEGO set te bezitten, zal de kit u helpen om uw Café Corner tot leven te brengen en een extra niveau van detail toe te voegen aan deze reeds prachtige set.

De LEGO Modular Building serie verzamelen? Bekijk dan ons complete assortiment LEGO modulaire bouwlichtkits en breng uw collectie tot leven!

Light My Bricks LEGO® Lighting Kits bieden een eenvoudige manier voor LEGO® fans om hun modellen aan te passen met behulp van LED-verlichting. Met gedetailleerde, stapsgewijze instructies kan iedereen zijn of haar LEGO® -setje oplichten.

Alle Light My Bricks kits zijn plug and play - geen kennis van elektronica nodig!

Let op: Deze set is alleen een LED-verlichtingsset. Alle LEGO® -sets in afbeeldingen en video's worden apart verkocht.

Deze kit bevat:

 • 1 x AA-batterij (batterijen niet meegeleverd)
 • 16 x Bit Lights (wit)
 • 8 x LED-strookverlichting (wit)
 • 2 x Verbindingskabels - 5 cm
 • 7 x Verbindingskabels - 15 cm
 • 1 x Aansluitkabel - 30 cm
 • 3 x 8-poort uitbreidingsbord
 • 1 x LEGO® Lampenpaal met LED geïnstalleerd
 • 14 x Zelfklevende Vierkanten
 • 5 x Assortiment van LEGO® -onderdelen voor de montage
   Installatiegids
   Gebruiksaanwijzingen voor onze kits vindt u in de gebruikersgidsen van onze website.

   Meerdere kits aansluiten
   Heeft u meerdere Light My Bricks Lighting Kits of wilt u meerdere lichtsets met één stroomfunctie verlichten?

   We hebben een Multi-Light Kit Verbindingskit waarmee het eenvoudig is om tot 4 verlichtingskits aan elkaar te koppelen. U kunt deze kits zelfs met elkaar verbinden om een nog groter verlichtingscircuit te creëren!

   Product video:
   https://youtu.be/lfvm-T6TzAs

€87,95

BeoordelingenBeoordeling schrijven
Categorieën
Fabrikanten
We Accepteren
Fabrikant Info
Light My Bricks (LMB)
Andere artikelen